پارک علم و فناوری دانشگاه، در راستای حمایت از ایجاد کسب‌ وکارهای فناورانه حاصل از فعالیت‌های علمی در دانشگاه تهران، از دانشجویان علاقه‌مند که دارای ایده فناورانه  با قابلیت ایجاد کسب و کار هستند، دعوت می‌کند برای ثبت نام در برنامه رویش پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اقدام نمایند.
هدف این برنامه حمایتی، کمک به تبدیل ایده های اولیه دانشجویان به ایده های اثبات شده و تبدیل آن به نمونه محصول/خدمت قابل ارائه به بازار است.
خروجی های موفق این برنامه،  پس از خاتمه و ایجاد شرکت از سوی همکاران هسته، می توانند درخواست پذیرش و حمایت در قالب برنامه رشد پارک علم و فناوری دانشگاه تهران را ارائه نمایند.

ثبت نام  متقاضیان تنها به صورت آنلاین از طریق وبگاه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و منحصرا در بازه زمانی فراخوان اعلام شده انجام می شود و امکان بررسی درخواست های ایمیلی، کارتابلی و یا خارج از بازه زمانی مقرر وجود ندارد.

دانشجویان علاقه‌مند برای ثبت نام میتوانند از تاریخ 17 اردیبهشت لغایت 31 اردیبهشت ماه از طریق سایت به آدرس
 stp.ut.ac.ir/royesh  ثبت نام نمایند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۴ -۸۸۲۲۰۷۰۰ داخلی 164 .181. 154 تماس حاصل نمایید.