رئیس سازمان بورس گفت: ارزش گذاری روی دانش زمانی انجام می‌شود که این دانشگاه در بازار سرمایه قرار بگیرد بازار سرمایه جایی است که عرضه و تقاضا میزان ارزش مادی دانش را نشان می‌دهد.

دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران در مراسم انعقاد تفاهم نامه بین پارک علم و فناوری دانشگاه با سازمان فرابورس ایران گفت: زمانی ما توسعه را در افزایش ازدیاد ماشین و زمین می‌دیدیم، اما حالا می‌دانیم که برای تصور آینده باید داشته‌های خود را بسنجیم داشته هایی که می‌تواند خلق ثروت کند و در رقابت جهانی پایدار باشد. خوشبختانه پذیرفتیم که دانش پایه توسعه است.

وی افزود: امروز مهمترین سرمایه ما جوانان ماست و یکی از افتخارات ما موفقیت‌های علمی است که دانش آموختگان دانشگاه‌ها دارند، اما متاسفانه ما هنوز نتوانستیم از سرمایه انسانی به خوبی بهره برداری کنیم.

رئیس دانشگاه تهران ادامه داد: دانشگاه تهران بیش از ۱۰ هزار دانشجوی دکتری و ۲۴ هزار دانشجوی ارشد دارد که به عنوان قدیمی‌ترین و معتبرترین دانشگاه فعالیت‌های خود را متناسب با نیاز جامعه و اقتصاد دانش بنیان تنظیم می‌کند.

وی با اشاره به پروژه شهر دانش گفت: این پروژه به صورت کامل تصویب شده و امیدواریم تا پایان امسال و اوایل سال آینده بخش‌های ساخت و ساز طرح را شروع کنیم در حال حاضر نیز حدود ۶۴ درصد فضا را دانشگاه در تملک خود دارد و می‌خواهیم بخش هایی از پارک علم و فناوری را نیز در این محدوده مستقر کنیم.

در ادامه شاپور محمدی، رئیس سازمان بورس گفت: اگر بورس‌های ما مبنی بر خلق ارزش نباشد دچار مشکل می‌شود و این اتفاق افتاده است که سهمی در بورس دستکاری شده است در حالی که اگر افزایش سهم در بورس براساس نوآوری و بهره وری باشد چنین کاری هرگز نمی‌شود انجام شود.

وی در ادامه بیان داشت: راه قانونی برای این افزایش شرکت‌های دانش بنیان است و به همین دلیل می‌خواهیم با انعقاد این تفاهم نامه از دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش کشور استفاده کنیم و با همکاری هم این پروژه را به نتیجه برسانیم.

محمدی در پایان خاطرنشان کرد: ارزش گذاری روی دانش زمانی انجام می‌شود که این دانشگاه در بازار سرمایه قرار بگیرد بازار سرمایه جایی است که عرضه و تقاضا میزان ارزش مادی دانش را نشان می‌دهد. برای این کار نیاز به فرهنگ سازی داریم و چه جایی بهتر از دانشگاه خوشبختانه دانشگاه تهران به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین دانشگاه‌های کشور برای این امر اعلام آمادگی کرده است.