صاحب ایده و استارت آپ

صاحبان ایده و استارت آپ ها که علاقمند به راه اندازی مدیریت و توسعه کسب و کار هستند میتوانند از خدمات متنوع پارک علم و فناوری دانشگاه تهران استفاده نمایند

در صورتیکه صاحب ایده و استارت آپ، دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه تهران می باشند میتوانند از طریق طرحها و خدمات مرکز کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اقدام نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی عکس زیر کلیک نمایید

در صورتیکه صاحبان ایده و استارت آپ خارج از دانشگاه تهران بوده و یا بخواهند کسب و کار خود را در قالب شرکت نوپا راه اندازی نمایند، میتوانند از طریق طرحها و خدمات مرکز رشد پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اقدام نمایند.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی عکس زیر کلیک نمایید.

درصورتیکه صاحبان ایده و استارت آپ، افرادی باشند که برای تشخیص مسیر درست راه اندازی و توسعه کسب و کار خود نیازمند دریافت مشاوره باشند، می توانند از طریق طرحها و خدمات مرکز تجاری سازی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اقدام نمایند.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی عکس زیر کلیک نمایید.