بر اساس ماموریت های مرکز تجاری سازی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و معرفی فعالیتهای شرکت های مستقر به جامعه صنعتی، حضور در نمایشگاه های تخصصی، فن بازارها، همایش ها و نمایشگاه های جانبی آن ها در دستور کار این مرکز قرار گرفته است. در این راستا پارک علم و فناوری در نظر دارد تا از جنبه های مختلف مادی و معنوی از مشارکت شرکت ها و هسته های پیش رشد خود حمایت به عمل آورد.

لازم به ذکر است که حضور و حمایت های مادی و معنوی پارک، وابسته به نوع نمایشگاه و استقبال شرکت ها به سه طریق قابل ارائه است:
1- حضور پارک علم و فناوری در فضای غرفه‌ای مستقل و گسترده با طراحی و غرفه آرایی حرفه ای با در اختیار گذاشتن فضای مجزا به شرکت های متقاضی
2- حضور شرکت های متقاضی و در اختیار گرفتن یک کانتر از طرف شرکت به کارشناس پارک جهت ارائه توضیحات و استفاده از بنر و لوگو پارک
3- حضور مستقل شرکت های متقاضی و استفاده از بنر و لوگو پارک

لیست نمایشگاه ها و همایش های نیمه دوم سال که پارک در آنها مشارکت دارد به شرح جداول زیر می باشند.

لیست نمایشگاه ها و همایش های نیمه دوم سال 1395 :

عنوان نمایشگاه
 زمان برگزاری
1
 نمایشگاه بین المللی الکترونیک ، کامپیوتر و تجارت الکترونیکی (الکامپ)   95/9/25 الی 95/9/28   پایان مهلت پذیرش
2
 نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری کشور   95/9/25 الی 95/9/28   درخواست ها می‌بایستی ثبت و مورد ارزیابی فناورانه قرار گیرند.
3
  نمایشگاه بین المللی تبلیغات، بازاریابی و صنایع وابسته   95/10/15 الی 95/10/18
4
  نمایشگاه بین المللی خانه مدرن، معماری داخلی و دکوراسیون   95/10/25 الی 95/10/28
5   نمایشگاه بین المللی سیمان، بتن، تکنولوژیهای ساخت و ماشین‌آلات وابسته   95/10/25 الی 95/10/28
6   دهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته   95/11/18 الی 95/11/21

کنفرانس و همایش - فن بازار:

ردیف  عنوان  زمان برگزاری
 1  فن بازار سلامت
 16 و 17 آبان ماه
 برگزار شد
 2   فستیوال بازار دارایی فکری و نوآوری در صنایع غذایی (مجری: پارک فناوری پردیس)   دهه اول دی ماه   اطلاع رسانی انجام شده است
 3   نمایشگاه-همایش هفته سبز   7 الی 11 دی ماه – جزیره کیش   اطلاع رسانی انجام شده است
 4   جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی (مجری: شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان)   دهه اول اردیبهشت 96  www.shtf.ir
 5  چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک   16 و 17 آذر 95
 www.strategyconference.ir
6   سومین کنفرانس ملی سیستمهای اطلاعاتی   11 و 12 بهمن 95
7  دومین کنفرانس مدیریت بازاریابی   26 و 27 بهمن 95
www.marketingmanagement.ir

در موارد 5، 6 و 7 با توجه به اینکه پارک علم و فناوری دارای تفاهم نامه با دانشکده مدیریت می باشد لذا برای شرکت ها و اعضای مجموعه پارک علم و فناوری شرایط و تخفیفات مناسبی جهت حضور در نظر گرفته شده است. علاقه مندان فرم ذیل را تکمیل کرده و با تایید مرکز تجاری سازی از تخفیفات استفاده نمایند.
لازم به ذکر است هریک از شرکت های متقاضی جهت حضور می توانند از طریق فرم زیر درخواست خود را برای حضور در هریک از نمایشگاه ها و یا همایش ها و کنفرانس ها اعلام نمایند. همچنین در صورتیکه از طریق ایمیل و مرکز رشد و توسعه جهت اخذ درخواست ها، اطلاع رسانی انجام شد، علاقه مندان درخواست های خود را از آن طریق نیز حتما به مرکز مربوطه اعلام نمایند.

لینک دریافت فرم نمایشگاه- همایش

فرم نمایشگاه - همایش

مرور کردن

اطلاعات با موفقیت ثبت و ایمیل شما ارسال شد.