سمینار آشنایی با نکات کلیدی شرکت در مناقصات روز چهارشنبه 21 تیرماه 96، با هدف تنظیم پاکت های مناقصه، قوانین حاکم بر مناقصات، نحوه قیمت گذاری، چگونگی مدیریت و کنترل برنامه زمانبندی پروژه‌،‌ ارزیابی ریسک‌ها در تنظیم پیشنهاد، نقش مدیریت پروژه در قرارداد، تضمین کیفیت کالا و خدمات، ارزیابی و اندازه‌گیری مرغوبیت و انطباق محصولات و انتخاب بهترین محصول ممکن به ازای هزینه‌ی پرداختی با سخنرانی امیر علاسوندیان در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.

در این سمینار که با حضور شرکت‌های پارک های علم و فناوری کشور و سایر بخش های مرتبط دانشگاه تهران و سایر دانشگاه ها برگزار شد، امیر علاسوندیان به تدریس مواردی همچون آشنایی با مناقصات، کلیات قوانین مناقصات، نکات کلیدی برگزاری مناقصات، مراحل و فرایند شرکت در مناقصات، عوامل کلیدی موفقیت در انجام پروژه پرداخت و در ادامه به سوالات حضار پاسخ داد.

جلسه بعدی این سمینار، با محوریت پروپوزال نویسی در تابستان سال 96  از طریق سایت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و همچنین کانال رسمی پارک به آدرس : ut-stp به اطلاع عموم خواهد رسید.