فراخوان جذب سرمایه گذار نیمه دوم سال 1395 فراخوان جذب سرمایه گذار نیمه دوم سال 1395

پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در نظر دارد در راستای تجاری سازی طرح های فناور، از همکاری سرمایه گذاران حقیقی و حقوقی بهره مند گردد.

از این رو تمامی متقاضیانی که تمایل به سرمایه گذاری در طرح ها یا شرکتهای دانش بنیان دارند، می بایست نسبت به تکمیل فرم مربوطه و ثبت درخواست خود اقدام نمایند.

ثبت نام مشخصات متقاضی حقوقی سرمایه گذاری

ثبت نام مشخصات متقاضی حقیقی سرمایه گذاری

فراخوان رونمائی نیمه دوم سال 1395 فراخوان رونمائی نیمه دوم سال 1395

واحد تجاری سازی در راستای اهداف خود و نیز از سویی با توجه به برگزاری موفقیت آمیز و استقبال شرکت ها از اولین رونمائی سال 1395 در مهرماه، فرصت دوباره ای را برای شرکت های متقاضی رونمائی در نظر گرفته است. لذا بدینوسیله اعلام می شود،

کلیه شرکتهای متقاضی برای رونمائی از محصولات در نیمه دوم سال 1395، حداکثر تا تاریخ 95/8/20 تقاضای خود را به همراه تکمیل فرم های مربوطه، طبق شرایط اعلامی، به بخش تجاری سازی ارائه دهند.